Marmorino Tools

Marmorinotools is hét merk voor alle gereedschappen voor decoratieve wand- en vloerafwerkingen. Marmorinotools werkt samen met de beste decoratieve verwerkers en ontwikkeld en produceert aan de hand van hun ervaringen de speciale gereedschappen.

Bestel jij via Stucfinder een Marmorinotool dan krijg je standaard de “Stucfinder” korting van 10% op de verkoopprijs. Via het bestelformulier kan je Marmorinotools bestellen. Zodra we de bestelling ontvangen hebben sturen we jou de factuur en een betaalverzoek. Als de factuur voldaan is zal je bestelling verwerkt en verzonden worden. Deze aanbieding geld overigens ook voor de stencils van Marmorinotools.

Marmorinotools

via Stucfinder krijg je een korting van
10%
 • Schaf je materiaal aan via ons en ontvang een lekkere korting op je aankoopbedrag.

Free Style Troffel:

De veelzijdige fantasie in jouw handen

In samenwerking met Maestro Salvatore Piacente is de nieuwe FREE STYLE Troffel geboren. Dankzij zijn project kan elke decorateur nu zijn verbeelding de vrije loop laten in het creëren van ontelbare effecten, allemaal verschillend en vooral uniek omdat een muur versierd met FREE STYLE Troffel echt een kunstwerk wordt!

Het belangrijkste kenmerk is het lemmet van hetzelfde staal als Xtrowel, met een dikte van mm. 0.6, aan drie zijden gevormd, met verschillende motieven die zorgvuldig zijn gekalibreerd om de veelzijdigheid te vergroten: je hoeft alleen maar de helling, de bewegingsrichting en druk te veranderen om te krijgen wat de professionele hand op dat moment wil.

De spatel is verfraaid met een elegante, gepolijste vork van aluminiumlegering en de goed gewaardeerde ergonomische grip van Marmorino Tools-troffels.

Er zijn echt geen grenzen aan de bereikbare effecten, en dit alles met slechts één tool!

SKY Spatula

Als de te coaten oppervlakken behoorlijk groot zijn, wat is er dan beter dan een spatel met de juiste verhoudingen? Marmorino Tools heeft gedacht dit probleem voor u op te lossen met SKY SPATULA, een spatel met roestvrijstalen mes gemaakt in vier maten en met een zeer sterke telescopische aluminium handgreep.

Lichtgewicht en gemakkelijk te hanteren, dankzij het ergonomische PVC-handvat wordt de spatel stevig aan het handvat bevestigd om de plafonds te bereiken zonder dat er trappen of steigers nodig zijn. Het is een gereedschap geschikt voor het gladmaken van stucwerk, pleisterwerk en maakt het oppervlak direct egaal

SKY SPATULA je kunt kiezen uit vier lengtes: 25.45.60 en 100 cm., hoewel het ideaal zou zijn om ze allemaal te gebruiken!

Bonus verdienen?

Verdien bij Stucfinder een bonus. Neem je op jaarbasis bij Stucfinder tussen de €500,00 en €750,00 aan Marmorinotools en/of stencils af dan krijg je de speciale Stucfinderbonus van 2,5% over het bestelde bedrag.

Heb je tussen de €750,00 en €1000,00 afgenomen dan krijg je de speciale Stucfinderbonus van 5% over het bestelde bedrag.

En bij een afname van €1000,00 of zelfs meer aan Marmorinotools en/of stencils dan krijg je van Stucfinder de extra speciale Stucfinderbonus van 10% over het bestelde bedrag uitgekeerd.

Basis

Bonus
2,5%
p.jr
 • Bestelling, op jaar basis, tussen de €500,00 en €750,00
 • Deze korting komt bovenop de vaste 10% Stucfinderkorting
 • Het jaar loopt van 1 januari tot en met 31 december.
 • De Stucfinder bonus wordt uitgekeerd in januari van het opvolgende jaar

Pro

Bonus
5%
p.jr
 • Bestelling, op jaar basis, tussen de €750,00 en €1000,00
 • Deze korting komt bovenop de vaste 10% Stucfinderkorting
 • Het jaar loopt van 1 januari tot en met 31 december.
 • De Stucfinder bonus wordt uitgekeerd in januari van het opvolgende jaar

Expert

Bonus
10%
p.jr
 • Bestelling, op jaar basis, van €1000,00 of meer
 • Deze korting komt bovenop de vaste 10% Stucfinderkorting
 • Het jaar loopt van 1 januari tot en met 31 december.
 • De Stucfinder bonus wordt uitgekeerd in januari van het opvolgende jaar

Marmorinotools en/of stencils bestellen

Wij hebben de volgende gegevens nodig om te bestellen en te factureren:

Je bericht is verzonden

Dank voor het aanmelden. Binnen 3 dagen na ontvangs van je bericht nemen wij contact met je op.

Wij hopen op een goede samenwerking.