Decoratief stucwerk

Geef je muren persoonlijkheid met design wandafwerkingen. Ze zijn bepalend voor de sfeer en de uitstraling van je woonkamer, winkel of kantoor. Of je nu kiest voor glanspleisters, minerale pleisters, metallics, roest- of koperoxidaties, je geeft iedere ruimte een luxueuze uitstraling.

Wij ontvangen regelmatig aanvragen van klanten die de prijs per m² willen weten. Heel logisch, het is toch gewoon stucwerk? In dit geval niet!

Voor het maken van een decoratieve afwerking zijn een aantal cruciale stappen nodig. Deze stappen hebben op hun beurt weer verwerkings- en droogtijd nodig. Hierdoor kunnen soms ook kleine projecten een aantal dagen duren.

Er zijn inmiddels aanbieders op de markt die voordelig lijken maar uiteindelijk meer kosten. Wij worden met regelmaat gevraagd werkzaamheden van deze niet gecertificeerde stukadoors te herstellen. Het inmeten en berekenen van een project wordt zorgvuldig door ons gedaan. Wij kunnen pas een uiteindelijke prijs aanbieden als we alle factoren hebben meegenomen. Het ‘even een badkamertje in de betonlook zetten’ is onzin en kan uiteindelijk meer kosten. De eventuele schade van lekkages niet eens meegerekend.

Laat je daarom professioneel adviseren door ons. Wij zorgen ervoor dat je project altijd eerst ter plekke bekeken wordt door één van onze specialisten.
Op deze manier kunnen we voor jou de beste prijs berekenen.

Beton Ciré (Betonlook)

Betonlook is een verzamelnaam voor verschillende soorten betonstuc, ook wel Beton Ciré genoemd. Beton Ciré is een mortel op basis van cement- en betondeeltjes. Dit mengsel wordt met de hand aangebracht en kan vaak direct over tegels. Hierdoor is het slopen van oude tegelwanden niet meer nodig en scheelt veel tijd en dus in de kosten. De veelzijdigheid van onze Beton Ciré zorgt ervoor dat het geschikt is voor vloeren en trappen, in badkamers, keukens, op aanrechtbladen en meubels. De vele mogelijkheden in toepassing, materiaal en kleur zorgen voor eindeloze mogelijkheden. 

Veel mensen denken bij betonlook aan grijze muren, die een eentonige uitstraling zouden kunnen geven. Er is echter zoveel meer mogelijk. Je kunt kiezen voor variaties in kleur (van licht grijs tot rood of blauw) én in reliëf en structuur. Wij kunnen de juiste adviezen geven, specifiek voor jouw wand en wensen. 

De voordelen van onze Beton Ciré

Naadloos

Een gladde afwerking zonder voegen

Watervast

Geschikt voor iedere ruimte

Krasvast

Zoals het beton zelf, Oersterk en Krasvast

Hygiënisch

Van nature schimmelwerend

Onderhouds-vriendelijk

makkelijk schoon te houden

Onderhoud Beton Ciré

Waar geleefd wordt ontstaat stof en vuil. Je wilt natuurlijk gewoon kunnen leven in je huis. Gelukkig is Beton Ciré naadloos en glad. Daardoor maak je Beton Ciré gemakkelijk schoon met bijvoorbeeld een stofzuiger, doekje of bezem.

Voor een grondige reiniging van de Beton Ciré kun je deze regelmatig dweilen. Daarmee verwijder je vlekken en hardnekkig vuil. Agressieve schoonmaakmiddelen kunnen de toplaag van de Beton Ciré beschadigen. Daarom is het aan te raden om de betonlook schoon te maken met lauw water.
Bij hardnekkig vuil raden we aan om een schoonmaakmiddel te gebruiken dat speciaal voor betonlook is ontwikkeld.

Stucfinder verkoopt de cleaner van Beton Ciré Provence. De fabrikant uit Frankrijk is marktleider op gebied van professionele reinigers voor industriële doeleinden. Ze hebben milieu, duurzaamheid, recycling en duurzame afvalverwerking hoog in het vaandel staan.
Deze professionele reiniger is speciaal ontwikkeld voor alle Beton Ciré (betonlook) wanden, vloeren, aanrechtbladen en meubels die afgelakt zijn. Je kan er zelfs Beton Ciré dat buiten gebruikt wordt mee schoonmaken.

Het is niet agressief, reinigt grondig, verwijdert vet, laat geen vetsporen achter op de ondergrond en heeft een heerlijke geur.
Deze cleaner is 90% biologisch afbreekbaar en is PH-neutraal. Daardoor wordt de laklaag, die ervoor zorgt dat de Beton Ciré waterdicht blijft, niet aangetast. 

De cleaner is zeer geconcentreerd waardoor je maar een klein beetje (2 dopjes op 1 liter water) nodig hebt en dat is weer duurzaam voor het milieu.

De Beton Ciré cleaner van BCP verwijdert alle soorten vlekken, zoals:

  • Vetvlekken, 
  • Olievlekken, 
  • Ketchupvlekken, 
  • Wijnvlekken en 
  • Bloedvlekken uit alle ondergronden.


Gebruiksaanwijzing
Maak een sopje van 2 dopjes cleaner en een liter handwarm water. Maak daarmee de Beton Ciré schoon en spoel na met lauw/warm water. Bij zware vervuiling kan je de cleaner een minuutje laten intrekken en naspoelen met handwarm water. Doordat de cleaner PH-neutraal is wordt de laklaag niet aangetast en is blijft de bescherming van de Beton Ciré optimaal.

LET OP! Agressieve schoonmaakmiddelen kunnen de laklaag van de Beton Ciré beschadigen.
Weet je niet zeker of de Beton Ciré afgelakt is neem dan even contact met mij op.

Heb je vragen over onze cleaner of wil je onze cleaner bestellen vul dan onderstaande formulier in.

BCP Betonlook cleaner

250 ml
14,50
  • Exclusief btw
  • Exclusief € 6,75 verzendkosten
Popular

BCP Betonlook cleaner

2 liter
35,75
  • Exclusief btw
  • Eclusief € 6,75 verzendkosten

Metallics

Metallics is een nieuwe luxe afwerking voor vloer, wand en object. Deze stuclaag op metaalbasis is verkrijgbaar in basisvarianten: Messing, Koper, Brons, Zink, Aluminium, Tin, IJzer en de bewerkingen Roest en Groen Oxide. De materialen zijn ook onderling te combineren waardoor vele verschillende effecten en kleurscharkeringen mogelijk zijn. Metallics kunnen op verschillende manieren worden verwerkt: van opvallend stoer en rauw met veel effect tot subtiel, warm en natuurlijk. Met Metallics maak je van een wand, vloer of object een eyecatcher dat ook nog eens eenvoudig te reinigen is.

Wil je meer inspiratie opdoen, bekijk dan onze inspiratiepagina.

Roest

Erg trendy is de roestlook. Door de samenstelling van het materiaal en de methode van verwerking is het mogelijk vrijwel alle oppervlakken te voorzien van deze speciale en zeer stoer uitziende afwerking. Door het oxidatie effect krijg je een unieke uitstraling die ook nog goed te reinigen is.

Overig decoratief stucwerk

Krokodil aan de muur?

Je hoeft hem niet zelf aan de muur te hangen, dat doen wij voor je! Door gebruik te maken van reliëf kunnen onze specialisten allerlei texturen nabootsen: rotspartijen, oude kasteelmuren, slangenleer… de mogelijkheden zijn eindeloos en een gegarandeerde blikvanger in je woning, bedrijfsruimte of winkel.