Offerte aanvragen of meer informatie?

Vertel ons je ideeën en/of wensen, wij helpen je om deze te realiseren.
Een goede samenwerking is maatwerk dat begint bij goede en duidelijke afspraken.

Vul het onderstaande formulier even in en wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Om je verder te kunnen helpen hebben wij de volgende gegevens van je nodig...

Over Stucfinder

Ik ben, Claudia, geboren en getogen in Utrecht. Nadat ik mijn studie bij Schoevers als Management Assistent heb afgerond ben ik aan het werk gegaan voor diverse werkgevers. Ik heb verschillende functies gehad van manusje van alles in een klein zonweringsbedrijf, medewerkster op een klantenservice tot administratief medewerkster bij een milieustichting.

Mijn toenmalige partner had een eigen stukadoors-en spackspuitbedrijf en al gauw ging ik aan de slag met zijn administratie. Dat deed ik naast de parttimebaan als administratief/financieel medewerker die ik op dat moment had.

In diezelfde periode ben ik mijn eigen bedrijf (OM4U) als officemanager begonnen om andere ondernemers te ontzorgen. Dat deed ik door een stuk dagelijkse administratie over te nemen waar zoveel ondernemers geen zin in hebben. Zowel mijn eigen bedrijf als het stukadoorsbedrijf groeide goed.

In 2017 werd ik mede-eigenaar van het Stukadoorsbedrijf. Om meer uit mezelf te halen ben ik de ondernemersopleiding bij de NOA (de Nederlandse Ondernemers- vereniging voor Afbouwbedrijven) gaan volgen en heb ik een verbeterplan geschreven voor het stukadoorsbedrijf. Deze opleiding heb ik afgerond met hele mooie cijfers.

Ondertussen was ik al aardig besmet met het ambacht van stukadoor en wilde ik het bedrijf verder laten groeien. Waar we eerst alleen het traditionele stucwerk en het spackspuiten aanboden zijn we onze diensten gaan uitbreiden met het maken van decoratief stucwerk zoals bijvoorbeeld Beton Ciré. Dit ging zo goed dat ik van een collega stukadoor de vraag kreeg of ik zijn product niet verder in de markt wilde zetten. Dat was een echte uitdaging en met heel veel plezier heb ik de organisatie op me genomen en verwerkers aan het product gebonden.

Ik kan intens genieten van strak gestucte muren, de helmen in het schuurwerk op het plafond, de lijsten langs het plafond en de decoratieve technieken van tegenwoordig. Ik heb waardering voor het werk dat uitgevoerd moeten worden om een goed resultaat te krijgen en de liefde die de vakmensen voor hun producten hebben.

Het is een echt ambacht en ik wil me er dan ook hard voor maken om dit aan toekomstige generaties door te geven.

- Claudia Klein -